El passat divendres dia 5 de febrer ens van comunicar que havíem guanyat dos premis a la @firaolicat a les Borges Blanques.

El 1r al millor disseny de packaging a de l’oli Clorofil·la i segon el millor oli Verd Nature, va ser una notícia molt gratificant, ja que amb tot l’esforç invertit en el llarg trajecte.

Per a nostres és una injecció vital per seguir treballant constància i perseverança i contribueix a continuar tirant endavant ens uns moments difícils com els que estem vivint, ja que tenim gent al nostre voltant amb molta força i gran experiència en el sector.

L’acte va tenir lloc al Centre d’empreses innovadores de les Borges Blanques seguint totes les mesures sanitàries a causa de la pandèmia. Els guanyadors dels diferents premis anàvem entrant a la sala assignada per a l’entrega i recollíem el guardó i seguidament entraven els següents.

El divendres quan li vam comunicar a l’Enric Finestres de 83 anys, l’entrega d’aquests 2 premis, poc s’ho pensava. Va fer memòria i es va tele transportar 60 anys enrere, en el moment que va començar a produir i comercialitzar l’oli que s’extrau de les oliveres familiars d’Artesa de Segre.
Volem poder seguir gaudint d’aquesta passió sigui presencialment o virtualment.