El matí del 27 de Desembre vam celebrar la primera edició del Mercat de l’Oli a Cabrianes.

Va ser tot un èxit amb un alt nombre de visitants vinguts de diferents poblacions veïnes que van poder gaudir de conèixer, comprar i tastar sis marques diferents d’oli, cinc varietats d’olives diferents d’arreu de Catalunya i una gran varietat de diferents productes, cervesa, fruita, formatge, jocs de fusta fets a mà i vi.

El mercat va complir totes les mesures de seguretat per a la contenció de la COVID-19 amb un aforament del 30% a la plaça de la Vinya localitzada al centre del poble.
Terra la Vita va aprofitar per inaugurar la nova botiga, les oficines i magatzem situat davant de la plaça en la qual es podia gaudir de tastar alguns dels seus productes i poder veure les noves instal·lacions. La finalitat era que els habitants de la comarca poguessin conèixer i assaborir els productes.

Va ser una oportunitat per poder gaudir del producte local.

L’objectiu de la nostra marca era acabar les existències i el vam poder complir després malgrat tenir força expositors de la competència al voltant.
Vam presentar el nostre projecte a les persones de l’entorn, que varen poder experimentar cada moment de la nostra trajectòria des de fa 3 anys fins el dia d’avui, comptant amb tots els esforços i moments viscuts.

L’oli és un producte que actualment és consumeix a totes les cases i a totes les edats, un aliment estrella, acompanyat, és bo però sol encara més. Sucar una llesca de pa amb Terra la Vita fa remoure moments, experiències i sensacions.

Vam acabar el dia amb una gran satisfacció gràcies als visitants de proximitat que ens van venir a veure.
Vist l’èxit obtingut ens dirigim a programar pròxims esdeveniments que es puguin portar a terme el més abans possible, i amb les mesures de contenció vigents.

Tenim moltes ganes de seguir treballant amb constància, i així obtenir tants bons resultats.