Els nostres olis són monovarietals, procedents d’olives arbequines.

Aquesta varietat de fruït aconsegueix que un senzill plat obtingui una sèrie de matissos, aromes, gustos, molt equilibrats, suaus però intensos alhora i que poden arribar a combinar pràcticament amb tot. L’oliva és petita, però amb tot així s’extrau molt més oli d’aquest tamany que d’altres. El motiu és que és més greixosa, i per això aporta un gust més intens.

Olis premsats en fred en un molí de la comarca de la Noguera (Lleida).

Comercialitzem el nostre producte amb 4 envasos diferents: garrafes de 5 litres, de 2 litres, ampolles de 500 ml i de 250 ml.

Exclusivament, s’ha elaborat l’elixir de l’oli d’oliva, Terra La Vita Oli Verd Clorofil·la.

Un oli on l’alta concentració de clorofil·la amb un disseny perfecte d’ampolla
de 500 ml fa que visualment tingui un color verdós i un sabor únic. El primer oli de la temporada, l’essència de l’oli verd, un oli amb molta personalitat, d’aroma intens, sabor salvatge i lleugerament picant.

La família Finestres, després de molts anys de gaudir de l’experiència propera i emocional del procés de recol·lecció i producció de l’oli d’oliva, volen que ens apassionem tot compartint i gaudint a taula d’aquest be preuat que ens regala la terra.

“Els meus orígens ja gaudien dels plaers sensorials que aporta un bon àpat familiar. I aquesta herència gourmet la recordo des de la meva infantesa.
A casa, no ha faltat mai el nostre setrill sobre la taula, un element emblemàtic de la nostra gastronomia catalana. Fa anys que som productors d’oli de proximitat, però el record d’aquest setrill és la raó que m’ha portat a voler comercialitzar i distribuir l’oli de la família, un oli de qualitat i proximitat, on les ganes d’aprenantatge constant i de superació no hi falten.
 

Només em resta agraïr a la terra tot el què ens dóna
i esperem que ens en doni molt més per poder seguir gaudint
d’aquest sabor excel·lent al paladar.
Descobreix-lo!”

Albert Finestres Terra La Vita