De fa temps que sabem que l’AOVE és una de les peces clau per a la prevenció de malalties, i concretament les cardiovascular. D’altra banda, l’oli d’oliva reforça el sistema immunitari. El sistema immunitari és un regulador de l’equilibri del nostre organisme, i va totalment vinculat al sistema nerviós. Sabem que l’estrés, l’ansietat i la por crònica, deprimeix aquest sistema. Estar tristos, baixa les nostres defenses. Un sistema immunitari en bones condicions és sinònim de salut i llarga vida. El cos i la ment estan connectats, i convé cultivar-los per igual amb activitats que ens enganxin, i passin a formar part del nostre estil de vida. La fórmula: bons aliments + sol (vitamina D), son reparadora, exercici físic i mental i l’equilibri emocional a part de bon humor i una actitud positiva.

 

 

L’estat d’amenaça constant del coronavirus, incrementa les preocupacions. Per tant, ens cal seguir un estil de vida saludable. Alguns estudis epidemiològics, clínics i experimentals han determinat que l’oli d’oliva és un component de vital importància en els desordres inflamatoris. L’oli d’oliva és un aliment que administrat de forma habitual a la dieta posseeix propietats protectores davant d’agents infecciosos. L’AOVE potencia el sistema immunològic front el coronavirus.

De ben cert, és conegut que una bona alimentació millora la salut de les persones i l’allunya de patologies, per tant, cal establir una dieta saludable. L’Oli d’oliva Terra La Vita és un perfecte aliat contra les infeccions bacterianes i víriques.

El catedràtic d’immunologia del Departament de Ciències de la Salut, de la Universitat de Jaén José Juan Gaforia, reconeix que l’AOVE és un perfecte aliat contra les infeccions bacterianes i víriques, i que aporta una major resistència davant dels agents patògens externs. Una bona alimentació pot ajudar a millorar el sistema immunitari per poder defensar-se dels diferents virus.

D’aliments recomanables per reforçar el sistema immunològic i prevenir infeccions n’hi ha una gran varietat: les verdures fosques, les fruites, els fruits secs, el peix blau, … però a nosaltres, ens pertoca defensar el nostre aliment més preuat: l’oli d’oliva verge extra. I és que té efectes molt positius sobre el nostre organisme: ajuda a fer baixar el colesterol i a millorar la salut cardiovascular, prevé l’envelliment cel·lular i les malalties degeneratives, controla la diabetis, té una acció digestiva, frena l’envelliment de la pell, … et calen més raons per comprar-lo?